KOCAELİ / KANDIRA - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Adres
MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU AKDURAK MAH. AŞIK VEYSEL CAD. NO: 8 KANDIRA KOCAELİ
Vizyon
İstiyoruz ki... Mehmet Akif Ersoy İlkokulu çevresine ve topluma saygılı, özgür düşünceye sahip, teknolojik gelişmeleri takip eden, değişim ve gelişmeye açık, kendini sorgulayabilen bireyler yetiştirmek için eğitim veren, tüm çalışanların sevgi,saygı ve dayanışma içinde her gün daha iyiyeye güzele ulaşmaya çalıştığı bir okul olsun.
Misyon
Bizle öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, geçmişten aldığı güçle dün olduğu gibi bugünde ailesine, topluma ve ülkesine yararlı, araştırıcı, üretici, bir üst öğrenime ve hayata hazırlayan, teknolojik gelişmelere uyum sağlayan kendine güvenen, bilgi ve becerilerle donanımlı, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan gençler yetiştirmek için varız.
Başarılar
08.50- 15.00
İlçe merkezine yürüme mesafesindedir.
İlçe Merkezi
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.